Betia


Canapeaua asta rosie parfumata cu fumul de tigara e extrem de confortabila.Oamenii ma privesc ciudat,atent,deoarece stau si meditez alcolizata si singura.Doza de bere din fata mea imi face cu ochiul de fiecare data cand o privesc.Iar tigara aia..ahh..cat de mult ma doreste,e perversa,vrea sa-mi sarute buzele,iar eu sa o omor.Muzica danseaza si ea alaturi de omuletii astia simpatici,o adevarata petrecere de Craciun.
Mos Craciun e un rocker beat care danseaza si el alaturi de noi,dand din fund,zambind si impiedicandu-se de barba sa lunga si alba,putin patata de bere.Vii langa mine,facem schimb de tigari,de bere,ne privim,ma inviti la dans.Dansez ca un robot beat,dar tie nu-ti pasa,cred.Ma imbratisezi,iar eu iti soptesc "sunt putin beata",imi zambesti,ma saruti.Buzele tale imi ataca buzele,un joc de cuvinte mute sunt prezente pe buzele noastre,zambim.
Peretele e atat de rece,iar tu .. esti cald,cred.Sfarsesti totul printr-un sarut micut si infantil,imi spui "asteapta-ma pe canapea,revin".Ma uit la el,ii zambesc,dau din cap si ma indrept spre canapea.Imi aprind o tigara,nu merge bricheta.Bricheta asta galbena si uzata a trecut prin multe alaturi de mine,as putea spune ca mi-e prietena.La bine si la rau,tot timpul ma incalzeste.

... Ceea ce a urmat a fost doar o micuta poveste beata,nimic mai mult.Bricheta s-a stricat si ea,eu numai fumez.Singurul lucru care ma incalzeste acum sunt prietenele mele si caloriferul alb din camera albastra.Luminitele bradului ma ametesc,cad in pat,incerc sa adorm pe ritmul unei melodii.Trei zile a durat sa-mi revin din oboseala.Always coca-cola..

3 comentarii:

Anonim spunea...

o compunere foarte frumoasa.:>...si in rest,ti-am zis si nu cred ca mai e cazul sa ma repet...>:D< Un an nou fericit!

A.D. spunea...

interesanta postare, asteptam sa scrii despre seara respectiva.
data viitoare am sa incerc sa fiu acolo sa am grija de tine, sau nu.
La multi ani! Mai calduroasa va fi urarea live. Abia astept sa intru in noul an tinandu-te de mana, poate pentru ultima data. De asemenea, sau nu. Cred ca te-am bagat in ceata. Iti explic cu alta ocazie.
zbye-bye:*:*

Lavinia spunea...

Cat de sexy e amineul ala,uuhuum.
Si DA : zile bete!