Personal

Razele de soare se strecoara usor printre jaluzelele prafuite si patrund cu usurinta in camera albastra.Printr-o magie,lumina se transforma in stapana diminetii.Toate lucrurile devin mai luminate,iar umbrele devin sterse si fara viata.Non-culoare.
Cateva raze imi mangaie fata; pleoapele mi se deschid automat.Lumina alba imi sparge albastrul ochilor; durere.
Mii de cristale cad domol pe fata mea somnoroasa.Ma incrunt si toate cristalele se transforma in lacrimi conturate cu un albastru aproape verde.

Mii de voci imi soptesc la urechea mea gingasa : trezeste-te ! Nu pot,orgoliul ma doare si abia ma pot misca.Deschid ochii si nu vad decat partea umbrei,plina de defecte colturoase si manjite de placerea lucrurilor prezente.Ma ridic usor din patul solid si dau cearsafurile albe la o parte.Cu picioarele goale pasesc in camera nuda si plina de forme modelate de cerculetul ala galben de pe cer.Incep sa fredonez o melodie plina de cuvinte imbracate de roua diminetii si ruginite de iubirea artistului.Cuvintele scartaie cand ies din gura mea si prind muzicalitate in mintea mea.Incep sa dansez cu razele de soare care ma mangaie pe coapse si imi saruta pasional buzele-mi uscate.

Undeva in departare aud niste sunete abstracte.Ma opresc pentru cateva secunde si o forta nestapanita intra in mine.Cad intr-o lume necunoscuta mie si colorata cu gri.Incerc sa scap,ma zbat dar fara speranta.Sunetele ma tin strans si la fiecare zbuciumare imi provoaca durere

Captiva intr-un labirint gri cu nuante intense de negru si ici colo putin alb.Un labirint parfumat cu amintiri si iubire adolescentina.Un loc in care noaptea se ascunde sub gene si ziua ma dezbraca de hainele colorate si ma transforma intr-o fantasma.Incet,acele sunete imi dau drumul .. eu devin mai relaxata,ma calmez.Parfumul se imbiba usor in parul meu despicat si imi amintesc de acele momente.Clipele in care noi doi transformam dragostea in cuvinte si cuvintele in simtiri.Acele dimineti in care lucrurile pluteau in jurul nostru,atunci cand buzele noastre se iubeau cu patima.Iubire matinala.

Ma plimb ca un copil in acest labirint.Corpul meu facut din carne si oase numai exista.Acum..sunt o umbra care umbla libertina printr-un labirint singuratic.Un suflet amorezat si pierdut.


Niciun comentariu: