Nu


Miros de brad proaspat ne intra in nari,inspiram adanc si expiram usor.Cararile solitare albicioase sunt acoperite de un strat subtire de gheata.Fulgii taiosi ne ataca pielea catifelata,iar vantul ne alina durerea.Minti degerate si pline de orgii.


Marea e inghetata si ea,striga dupa ajutor.Un strigat chinuit si profund,iti atinge corzile sensibile.Incerci sa o salvezi stropind`o cu ciocolata calda.Incet,marea se fisureaza.Mii de bucatele de gheata prind viata,patate de un maro inchis parfumat.Pleci,dar marea iti face din mana si tu o ignori.Dezamagire naturala.


Copii se izbesc de tine ca si fulgii de pamant.Esti o pata de culoare deschisa si plina de viata intr`un oras vopsit cu alb sclipitor.Pasii tai sunt magnifici si mici.Niste fire de par blond iti lovesc fata,brusc.Parca ai primit 10 palme usturatoare,ridici capul.E atat de frumoasa.Ochii albastrii sunt in contrast cu cerul,iar parul ei blond si ondulat te`au fermecat ;ai ramas socat ca o statuie de piatra.Ea isi cere scuze si cu o batista alba iti sterge fata palmuita de parul ei.Ti`a crapat putin fata,astfel incat iti curge sange,nu simti nimic.Batista alba devine patata de un rosu puternic.


Iti incrunti sprancenele,o apuci de mana si o saruti.Nu o cunosti,dar pasiunea care arde in ochii ei transparenti si`a pus amprenta pe inima ta.Dupa ce termini jocul de buze,observi cum isi ridica usor genele fulguite.Te mira faptul ca a inchis ochii in timp ce v`ati sarutat.Se prezinta si tu de asemenea.O cheama Aditi ;numele semnificand iubirea ei nemarginita si libertatea din sufletul ei cu care o impartaseste cu toti ceilalti.Devii un vanator ;ii vanezi iubirea.Va tineti de mana si amandoi pasiti domol pe strazile inguste ale orasului.Incepeti sa vorbiti ca niste papusi defecte,iti face placere.Esti un om nepasator,dar personalitatea ei devine un viciu pentru tine.Te fascineaza,vrei sa stii cat mai multe despre ea si ea de asemenea.Cerul isi varsa entuziasmul asupra voastra cu fulgi de zapada satirici,dar amandoi infruntati acest sentiment natural.


O conduci spre cladirea in care locuieste.O tacere se strecoara intre voi doi.Tu te uiti in detaliu la blocul in care locuieste.Desi pare atat de simplu si monoton,detaliile alea gri si geamurile aburite acoperite cu nea,iti capteaza atentia.Iti sopteste cu un glas dulce la ureche : ne vedem maine la ora 12 :00 in fata parcului.O strangi in brate si o saruti cu pasiune.


Te indrepti spre casa ta.E mica ca un congelator.Lemnele crapate si inzapezite te asteapta cu drag afara.N`ai nici o tragere de inima sa intrii in casa,te gandesti numai la clipele petrecute cu acea fiinta micuta si blonda.Intrii in casa si te asezi pe fotoliu.Incepi sa fredonezi o melodie si in fata ta se formeaza un nor de ceata ;rezultatul imaginatiei tale.Vezi cum doua fiinte se iubesc cu dorinta si se mangaie domol pe coapse,reciproc.


Oamenii din afara casei nu au nici cea mai vaga idee ce se intampla inauntru,in intunericul ala obscur.Ei nu stiu ca magia lui o va cuceri si mai mult pe ea.Ei nu stiu ca amorul lor initial va deveni ceva grandios si invidiat de toti,inclusiv de legile naturii.

3 comentarii:

A.D. spunea...

interesant. imi place modul in care ai descris inceputul unei iubiri adevarate dintre doi omuleti. va veni si ziua in care fictiunea va face schimb cu realitatea, iar lucrurile pe care ni le imaginam vor prinde contur. exact ca in postarea ta anterioara, doar ca in acest caz nu v-a mai exista acea radiera care sa spulbere visele devenite realitate. trairile fetei cu parul balai care sunt?

Unknown spunea...

Trairile fetei cu parul balai sunt confuze,nu stie ce simte cu adevarat,dar ii place situatia actuala.

Anonim spunea...

da,prototipul de frumusete romantica impus de antici va ramane vesnic valabil.fata blonda cu ochi albastri,cu fata palida si trasaturi iconice,exact ca un inger.frumos!:)