Love is noise


O vezi la capatul patului tau.Rochia aia alba,vaporoasa si fina,ii sta perfect.Parul saten cade usor peste umerii ei goi si catifelati,minunatie.Rujul rosu in contrast cu ochii plini de un albastru deschis si plini de dorinta,dau startul jocului.
Ea aprinde niste lumanari in jurul patului moale si parfumat.Focul lumanarilor danseaza cu pasiune si privesc sceneta dintre voi doi.Rochia alba cade jos pe podeaua acoperita de trandafiri,ramane in costumul Evei.Tu esti indiferent,dar iti dai seama ca e idealul tau feminin.
Cu pasi mici de copil mic,urca in pat.Se aseaza langa tine.O saruti cu pasiune si desfasori actul pasional dintre voi.Parul tau blond si lung se iubeste cu suvitele ei satene.Privirile voastre se imbratiseaza la fiecare clipire a ochiului.
Buzele voastre carnoase cunosc si ele in sfarsit adevarata dragoste dintre voi doi.Soaptele fine si aromele dulci ale lumanarilor te fac sa te simti fericit.Corpul ei se modeleaza usor cu al tau.Pielea ei delicata si fina te mangaie usor,tremuri de fericire.Sunteti doua fiinte care se iubesc domol pe un pat moale si parfumat de mirosul trupurilor voastre.
Jocul se termina in momentul cand amandoi sunteti zgariati de lumina transparenta a diminetii.Adormiti imbratisati si visati amandoi ceea ce ati inceput acum cateva ore.

Un comentariu:

Anonim spunea...

O viziune minunata asupra iubirii!