3

...
"-Nu-mi gadili doar spatele,ci si inima."
"-Serios?Sa continui..?"
"-Da!"

Asa se termina o discutie intre doi indragostiti.Cearsafurile albe,din camera cu peretii pictati cu rosu aprins,sunt incalzite de iubirea nocturna dintre ei doi.Doi omuleti care se mangaie tacticos si folosesc un limbaj conturat de amor ideal.

Sarutari dulci cu aroma de tigara ieftina; Monte Carlo.Pernele sunt patate de iubirea lor murdara si plina de romantism clasic.Ei sunt inconjurati de un cerc aproape invizibil,prafuit.Cercul lor de concentrare,in care primesc si trimit energii pozitive.

Tandretea lor gigantica ii fac sa tremure si se incalzesc ca doi pinguini.Atunci cand se saruta,un fel de vraja ii inconjoara si uita de restul lumii..doar sunetele amare le aud si le provoaca dependenta.

Pentru el..ea e un viciu natural,care ii face placere,cunoaste fericirea absoluta.E greu sa-si exprime cu adevarat sentimentele fata de ea,pentru ca e orgolios.Desi ea stie ca el o iubeste,ea are un sentiment de indoiala fata de el.Doar frigul iernii de afara o alina si pielea lui fina o conduce spre extazul perfect.

E ora 3 dimineata.Aspectul si atmosfera din camera devin somnoroase.Patul doarme si el impreuna cu ei doi.Bratele lor se impletesc si caldura trupurilor lor firave se raspandeste pe sub cearsafuri.Trenul visurilor ii asteapta..o noua aventura le face cu ochiul.

Maine e 10 ianuarie,o noua iubire se naste.

Un comentariu:

A.D. spunea...

imi place.>:d<