Push the venom..


Vreau sa construim o lume a noastra, sa ne inchidem intr-un glob invizibil, unde nu ne vede nimeni. Sa ne iubim si sa ne incalzim cu bratele noastre puternice si calde. Imbratisarile si sarutarile sa se uneasca si sa transforme toate sentimentele noastre in ceva absolut minunat si utopic.
Mii de picaturi de amintiri sa ne scalde fata si sa privim in urma cu zambetul pe buze, pentru ca am trecut prin multe lucruri impreuna, in foarte putin timp. Desi lucrurile evolueaza in mod invers si desi pentru altii pare destul de dubios, urat, ciudat, stiu ca e ceva destul de dragut intre noi doi - umbrele colorate intr-un oras alb-negru.
Vreau sa te am macar pentru 6 ore si 33 de minute ; sa te simt langa mine si sa simt ca esti al meu in intregime, macar atat. Stiu ca nu cer mult, stiu ca-s naiva, probabil ti-ai dat seama de lucrul asta, dar incerc sa-mi satisfac pofta de tine. Vrea sa-ti mananc afectiunea pe care o porti fata de mine si sa vad cat de mult ma apreciezi ( in adevaratul sens al cuvantului ). Cum e in melodia aia de la VDV....VREAU MAI MULT !
Serios. Azi o gramada de emotii, de amintiri mi-au tulburat mintea si mi-am dat seama ca oricat as incerca sa ma adaptez acestei situatii, chiar nu pot, pentru ca inima cere altceva si mintea altceva. O adevarata confuzie stagneaza la nivelul gandurilor mele si ma arunca intr-un ocean de chestii pesimiste si efectiv..visez cu ochii deschisi.

Stiu...

.........
nu cred ca conteaza, oricum..

Am nevoie sa ma scoti din ceata, sa ma lamuresti in privinta unor lucruri si sa te gandesti foarte bine la viitoarele tale actiuni .....

P.S. Inca visez la ziua in care o sa fim inchisi intr-un glob unde sa nu ne vada nimeni si sa ne iubim, asa cum stim noi mai bine..

Un comentariu:

Raluca spunea...

postarea ta m-a emotionat..