Eu


Gesturi subtile si pline de inocenta, numai tu mi le citesti. Sunt ca o carte deschisa, dar doar unii stiu sa-mi citeasca randurile, doar unii ma inteleg.
Deseori am cuvinte foarte abstracte, ba chiar inventate de mine prin acele randuri, dar daca ai sta si le-ai analiza le-ai intelege perfect. Eu am nevoie de un om care stie sa-mi dezlege metaforele si sa le inteleaga, astfel incat sa stie cum sa se comporte cu mine.
Uneori stau si ma gandesc, cum poate un om sa se cunoasca foarte bine din toate punctele de vedere? Mi se pare imposibil, mi se pare absurd sa spui acest lucru, pentru ca nimeni nu stie ce sta ascuns in interior si asteapta sa iasa si sa se faca cunoscut.
Din punctul meu de vedere, nu ma cunosc, sunt doar un copil care stie doar elementele de baza legate de mine si imi place cand descopar alte lucruri mult mai interesante.
Visele..visele sunt cele care ma fac sa ma cunosc mai bine, sa-mi cunosc Eul.

Un comentariu:

Movi - 4Botosani spunea...

frumoase ganduri... nimic nu este imposibil in aceasta viata poate doar modul in care suntem noi oarecum obligati sa definim totul ne face sa credem astfel... intr-o societate de turma putini mai sunt cei care mai incearca sa citeasca si printre randuri mai ales cand se poate gasi simplu si usor ceea ce cauta fiecare fara prea mult efort ... insa cand dai peste o asemenea persoana trebuie sa o pretuiesti pentru ca sunt forte rarisime.